Menukaart
Nieuwjaarsmenu
Aperitieven
Aperitief van het huis (vraag gerust info) | 8.00 |
Aperol Spritz | 7.50 |
Aperitief zonder alcohol (vraag gerust info) | 7.00 |
Absolut Vodka Wit | 8.00 |
Campari | 7.50 |
Cava glas / fles | 6.00 / 30.00 |
Gancia | 5.00 |
Gin (vraag gerust info) | 8.00 - 11.50 |
Havana Club Wit / Especial (bruin) | 8.00 |
Havana 7 jaar (bruin) | 11.00 |
Kir / Kir Royal | 5.00 / 7.00 |
Lillet Rood / Wit / Rosé (ideaal met tonic) | 7.50 |
Sherry Dry | 5.50 |
Martini Rood / Wit / Fiero | 4.50 |
Picon Witte Wijn | 7.00 |
Porto Rood / Wit / Pineau des Charentes | 4.00 |
Pisang | 6.00 |
Ricard | 5.00 |
Suppl. Soft | 2.00 |
Frisdranken
Water - plat / spuit 50 cl | 3.50 |
Coca-Cola | 2.50 |
Coca-Cola Zero | 2.50 |
Fanta | 2.50 |
Ice Tea (Lipton) | 2.50 |
Sprite | 2.50 |
Looza Appel / ACE | 2.50 |
Minute Maid Orange | 2.50 |
Schweppes Tonic | 2.50 |
Bieren
Carlsberg | 3.00 |
Carlsberg 8% (zonder alcohol) | 3.00 |
Hapkin | 4.00 |
Westmalle Tripel | 4.00 |
Maredsous Tripel | 4.00 |
Chimay Blauw | 4.00 |
Duvel | 4.00 |
Heogaarden Wit | 3.50 |
Lindemans Kriek | 3.50 |
Chouffe | 4.00 |
Betchard Blond (Brouwerij van Tubeke) | 4.50 |
St Hubertus Tripel Blond / Wit / Amber | 4.00 |
Orval | 5.00 |
Vedett | 3.50 |
Voorgerechten
Kaaskroketten | 11.50 |
Garnaalkroketetten | 16.00 |
Duo van kroketten | 14.00 |
Carpaccio van tomaat " coeur de boeuf" (dim-sum op groen asperges) | 19.00 | Carpaccio van Sint-Jacobsnoten Gemarineed met olijfolie, citroen en witte truffelolie |
16.00 | Gebakken Sint-Jacobsnoten Met garnalen, dim-sum op een bedje van asperges |
19.00 | Stoofpotje van Scampi's Met look en witte wijnsaus |
16.00 |
Petit-Gris de Namur met lookboter | 16.00 |
Duel tussen Aarde en Zee Foie gras van eend, tartaar van zalm en carpaccio van Sint-Jacobsnoten |
22.00 |
Lauwe Brie een jasje van brickdeeg Met appel en Luikse perensiroop |
14.00 |
Rundscarpaccio | 15.00 | Rundstartaar op Vietnamese wijze Met munt, koriander, gember en olijfolie |
16.00 | Terrine van Ganzenlever | 16.50 | Bordje Ham | 12.00 |
Salades
Salade Baron de Viron Gemengde Salade met appel en Kip repen/td> | 16.00 |
Salade "Folle" Gemengde salade met 1/2 Kreeft, gerookte Zalm en een tomaat Garnaal |
37.50 |
Salade met Geitenkaas en spekjes | 16.50 |
Salade met Scampi's | 18.00 |
Tomaat Gamaal 1 stuk / 2 stuks | 16.00 / 22.00 |
Pastas
Linguini met Scampi's/td> | 19.00 |
Penne met Kip | 15.50 |
Tagliatelle met Scampi's, Vongole en Sint-Jacobsnoten | 23.00 |
Spaghetti Bolognaise | 13.00 |
Vegetarische pasta | 15.00 |
Lasagne Bolognaise | 14.00 |
Kindermenu
Kip met appelmoes, salade en frieten/td> | 11.00 |
Fishsticks met salade en frieten | 10.50 |
Kinder Bolognaise | 10.50 |
Vol-au-Vent of Stoofvlees | 11.00 |
Hoofdgerechten
Rundstartaar aan tafel bereid/td> | 22.00 |
Ierse Rundsflet | 22.00 |
Ierse Entrcôte | 28.00 |
Brochette "mixed grill" (Runds, varken en gevogelte) | 24.00 |
Lamsteak met gratin | 20.00 |
Lamsschenkel met Rozemarijn | 24.00 |
Filet van Eend "à l'Orange" | 22.00 |
Hammetje met Mosterd of Honingsaus | 21.00 |
Gevulde Kip met Garnalen en een sausje van Kurkuma | 19.00 |
Burger van t'huis | 16.50 |
Stoofvlees op Vlaamse wijze | 19.00 |
Koninginnehapje (Vol-au-Vent) | 18.00 |
Vlaamse Trio Stoofvlees, Vol-au-Vent, Balletjes in tomatensaus |
21.00 |
Moambe - Congolese kipschotel | 20.00 |
Gebraden kip | 19.50 |
Sauzen
Béarnaise, Peperroom, Champignon, Chimay, Choron, Maître d'hôtel, Roquefort
Hoofdgerechten
Zzetong Meunière/td> | 27.50 |
Zalm Dijonaisesaus | 18.00 |
Krabscharen op Thaise wijze | 21.00 |
Brochette van Sint-Jacobsnoten | 25.00 |
Paling in 't Groen | 250.00 |
Calderade Portugese visschotel |
27.00 |
Brochette van Zeeduivel en scampi's met een sausje van Safraan | 24.00 |
Zeeduivel: - witte wijnsaus -op Oostendse wijze |
23.50 |
Kabeljauw In een jasje van spek met pimet d'Espelette - Witte wijnsaus - op Oostendse wijze - met een coulis van tomaat |
23.00 |
Trio Baron Garnaalkroket, Kaaskroket, tomaat Garnaal en frieten |
19.50 |
Desserten
Assortiment van desserten/td> | 15.50 |
Baba au Rhum | 11.00 |
Dame Blanche | 8.00 |
Dame Noire | 8.00 |
Citroensorbet | 7.00 |
Colonel | 9.00 |
Coupe Bréisilienne | 8.00 |
Coupe Advocaat | 10.00 |
Crème brûlée | 7.00 |
Ijsje 2 bollen | 5.50 |
Ijsje 3 bollen | 7.00 |
Moelleux van chocolade | 8.00 |
Pannnenkoeken met suiker | 7.00 |
Pannenkoeken Mikado | 8.50 |
Sabayon op basis Amaretto, geserveerd met vanille ijs | 9.50 |
Tarte Tatin | 10.00 |
Sterke dranken
Amaretto/td> | 7.00 |
Armagnac | 6.50 |
Baileys | 7.50 |
Calvados | 7.50 |
Chivas Regal 12 | 8.00 |
Cognac Baron Otard | 9.50 |
Cointreau | 7.00 |
Drambuie | 7.00 |
Glenlivet founder's reserve | 12.00 |
Grand Marnier | 6.00 |
Grappa | 6.00 |
Jenever | 6.00 |
Limoncello | 5.00 |
Poire Williams | 7.00 |
Sambuca | 7.50 |
Whiskey J&B | 8.50 |
Whiskey Jack Daniels | 9.50 |
Whiskey Jameson | 8.00 |
Whiskey Johnnie Walker Red Label | 8.50 |
Whiskey William Lawson's | 9.00 |
Warme dranken
Koffe / Déca/td> | 2.50 |
Espresso | 2.50 |
Thee | 3.00 |
Cappuccino melkschuim / slagroom | 4.50 |
Koffe Verkeerd | 4.00 |
Irish / French / Italien Coffee | 8.00 |
Smakelijk eten bij Baron Viron II