Menukaart

Voorgerechten

Kaaskroketten 10.50
Garnaalkroketetten 13.50
Duo van kroketten 13.00
Carpaccio van tomaat " coeur de boeuf" (dim-sum op groen asperges) 17.50
Bord rouwe ham , roze meloen 15.00
Stoofpotje van scampi's 15.50
Rundscarpaccio 14.50

Hoofdgerechten

Rundstartaar aan tafel bereid 19.50
Ierse rundsfilet 20.50
Ierse entrecôte 26.50
Filet van eend " à l'orange" 19.50
Hammetje met mosterd of honingsaus 20.50
Onglet van rund met sjalotsaus 18.00
Stoofvlees op vlaamse wijze 17.50
Lamskroontje met gratin 24.00
Koninginnehapje 16.50
Vlaamse trio
(Stoofvlees- vol-au-vent - balletjes in tomatensaus)
19.50

 

Sauzen
Bearnaise - peperroom- champignon - choron - maître d'hotel - roquefort

Carpaccio van sint-jacobsnoten 18.00
Zalm dijonaisesaus 17
Paling in'groen 24.00
Zeetong meunière 27.50
Zeetong witte wijnsaus 27.50
Zeetong ostendaisesaus 27.50
Zeeduivel geroosterde met speek 23.50
Kabeljauw met saffraansaus 22.50
Kabeljauw witte wijnsaus 22.50
Kabeljauw op oostendse wijze 22.50
Trio villa baron
(Garnaalkroket- Kaaskroket - tomaat garnaal en frieten)
17.00

Salades & Pasta's

Salade villa baron
(Gemengde salade met appel en kip repen)
15.50
Salade met scampi's ,vongole, sint-jacobsnoten 17.00
Salade met geitenkaas en honing 16.00
Tomaat garnaal 1 stuk / 2 stuks 14.50 / 19.50
Linguini met scampi's 17.50
Linguini met kip 15.00
Linguini met scampi's, vongole en sint-jacobsnoten 21.00
Vegetarische pasta 14.50
Lasagne bolognaise 13.00

Kindermenu

Kip met appelmoes en frieten 10.50
Kinder bolognaise 10.50
Vol-au-vent of stoofvlees 10.50

Desserts

Assortiment van desserten 13.00
Dame Blanche 8.00
Dame Noire 8.00
Citroensorbet 6.50
Colonel 9.00
Coupe brésilienne 8.00
Coupe advocaat 10.00
Crème brulée 7.00
Ijsje 2 bollen 5.50
Ijsje 3 bollen 7.00
Sabayon
(Op basis amaretto, geserveerd met vanille ijs)
9.50
Tarte tatin 10.00

Smakelijk eten bij Baron Viron II