Villa Baron 2
La Villa Baron II

Bent u op zoek naar een stijlvol restaurant in Roosdaal en omgeving, waar u niet alleen rustig kunt dineren maar ook van een heerlijke lunch geniet?  Of misschien zoekt u de perfecte locatie voor uw huwelijksfeest, bedrijfsevenement of babyborrel, met of zonder traiteurservice….

Dan is Villa BARON II de plek die u zoekt.

Over onze keuken

We bereiden smakelijke en met zorg samengestelde gerechten met invloeden uit de Belgo-Franse keuken.

Lunch

Doordeweeks bent u hier welkom om de lunchmenu te proeven aan € 14,50 per gast. Hierbij geniet u van een voorgerecht, hoofdgerecht en een heerlijke koffie of een dessert. Het menu wijzigt dagelijks, waardoor we u blijven verrassen.

Diner

 In de avonden zijn wij een à-la-carte-restaurant.

Brunch

Elke eerste zondag van de maand om 11 uur bieden we een brunch met een ongelooflijke sfeer die wordt geanimeerd door een DJ.De brunch wordt aangeboden in de vorm van een buffet met een enorme keuze aan warme/koude, zoete/smakelijke gerechten.
Wij stellen een formule voor met wijn en water inbegrepen:
Reserveren kan alleen telefonisch. Wij bieden de brunch aan voor 35 euro per persoon.

Bestel uw gerechten voor Kerst en Nieuwjaar

Bestel uw gerechten
voor Kerst en Nieuwjaar

Wat er ook te vieren valt, u kunt altijd terecht bij Villa BARON II

Wij etaleren ons als een restaurant, traiteur en feestzaal voor elke gelegenheid.

Het is niet alleen een mooie plek om van een lunch of diner te genieten, want wij bieden ook evenementen op maat aan. Vier uw verjaardag, geboortefeest of huwelijksfeest in stijl door een zaal in ons restaurant te huren.

Wij bieden daarnaast handige all-in-formules aan, waarbij de drank en het eten tot in de puntjes worden verzorgd. U kunt kiezen voor zaalbediening en het menu wordt in overleg opgesteld. Organiseert u een zakelijke meeting, zoals een werkbespreking of een seminar, dan vindt u bij ons een rustige, inspirerende omgeving. Wij verzorgen de lunch en schenken heerlijke verse koffie in, zodat het u aan niets ontbreekt.